Все для Рибалки на Десні
Рибальська кухня, Рецепти

Рибальський пиріг по-ріверранськи

2021499 900

Інгредієнти:

Інструкції:

  1. Приготуйте тісто для пирога. Розтерте олію з борошном до утворення великих крихт. Додайте яйця, сіль та чорний перець, а також молоко та соду, розведені у лимонному соку. Замісіть тісто до гладкості і залиште на 30 хвилин|мінути|, щоб воно відпочило.
  2. Очистіть рибу від кісток та шкіри, наріжте на шматочки та обсмажте на сковороді з нарізаною цибулею до золотистого кольору.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  4. Розділіть тісто на дві частини. Сформуйте з однієї частини тіста основу для пирога, виклавши його на дно форми. Розподіліть обсмажену рибу на тісті.
  5. Сформуйте із другої частини тіста кришку для пирога. Покрийте рибу кришкою і підніміть її, щоб утворити невеликий купол.
  6. Змастіть пиріг яєчною сумішшю і поставте в духовку на 50-60 хвилин|мінути| до готовності.
  7. Готовий пиріг вийміть із духовки і залиште на кілька хвилин, щоб він трохи охолонув. Подавайте гарячим.

Смачного!

Схожі повідомлення

Сугудай з річкової риби

Віталій Романенко
4 роки тому

Як правильно запарювати горох для риболовлі та обігнути конкурентів

Віталій Романенко
10 місяців тому

Як правильно зробити гумку для риболовлі своїми руками

Віталій Романенко
10 місяців тому
Вийти з мобільної версії