Все для Рибалки на Десні
Рибальська кухня, Рецепти

Судак у томатному соусі з овочами 2023

sudak v tomatnom souse

Для цієї страви підійде будь-яка річкова риба-хижак. Це може бути судак, щука чи окунь. Для приготування судака в томатному соусі з овочами знадобиться:

Приступимо до приготування.

Для початку чистимо і миємо рибу. Щоб не поранитися про гострі плавці, їх можна заздалегідь зрізати кухонними ножицями. Найколючіші - це спинні плавці жорсткий і м'який та анальний плавець. Потім тушка очищається, миється і потрошиться.

Якщо судак досить великий, можна розділити тушку по хребту, та був розрізати на порційні шматки, товщиною 3-4 див.

Підготовлену рибу посолити, поперчити та обваляти борошном. На розігрітій сковорідці зі олією обсмажити до золотистої скоринки і скласти в сотейник. Очищені та помиті овочі необхідно також злегка обсмажити. Моркву трьом на великій тертці, цибулю та перець нарізаємо кубиком. Допущені овочі відправляємо до шматочків судака.

У тарілці чи чашці розводимо томатну пасту із 200 гр. води, додаємо спеції, сіль та цукор. Заливаємо рибу з овочами та гасимо 15-20 хвилин на слабкому вогні. По готовності викладаємо на плоску страву та посипаємо свіжою зеленню.

Схожі повідомлення

Мотиль буде свіжим протягом усього сезону

Віталій Романенко
4 роки тому

Універсальне підгодовування для зимової риболовлі

Віталій Романенко
3 роки тому

Лов Карпа на Макушатник

Віталій Романенко
4 місяці тому
Вийти з мобільної версії