Все для Рибалки на Десні
Рибальська кухня, Рецепти

Сугудай з річкової риби

suguday

Сугудай - це страва, якою сміливо можна замінити нарізку з оселедця. А правильно приготований, він здатний значно прикрасити святковий стіл своїм виразним кисло-солоним смаком.

Для приготування беремо: карася, судака, окуня, синця, підліщика чи іншу рибу. Вибраний матеріал чистимо, моєму та потрошимо. Потім нарізаємо на шматки, пам'ятаючи, що від величини шматка залежить швидкість просолки.

Нарізану рибу рясно солимо, посипаємо кільцями цибулі і заливаємо оцтом, щоб накрило все. Залишаємо на 40-50 хвилин. Потім оцет зливаємо і заливаємо рибу з цибулею олією. Забираємо в холодильник на 5-10 годин. Готово. Дуже легка у приготуванні страва, а при гарній подачі сміливо може зайняти місце на святковому столі.

Схожі повідомлення

Зимове підгодовування відстроченої дії

Віталій Романенко
3 роки тому

Як правильно і швидко зварити перловку для риболовлі

Віталій Романенко
4 місяці тому

Рибальський пиріг по-ріверранськи

Віталій Романенко
1 рік тому
Вийти з мобільної версії